Willys Creative Commons License 2004.05.10 0 0 2819
Nos mivel senki sem válaszolt megteszem én, bár csak ímmel-ámmal, mivel 1es dolgokra alig emléxem.
Szal azonosítani egy skillel is lehet. Ha elég magas, akkor a karakter kideríti mi is cucc (artifact? skill talán). Ez rengeteg dologtól fejlődik. A legprimitívebb az ha a földön levő cuccot felveszed a leltárba, ill ha jobb klikkel megpróbálod a tulajdonságait kideríteni az is fejleszt. Pontot nem éri meg beleölni. Értelemszerűen azzal a karakterrel illik próbálkozni akinek a legmagasabb a skillje.
A spell amúgy alap dolog és majd minden varázsló/pap jellegű alaknak megvan, a jobb felső sarkos mágia skillt -asszem ott a paralysis is - kell fejleszteni. Úgy 15 ponttól megtanulható.

Feltámasztásról annyit, hogy létezik, de annyi vele a baj, hogy szvsz még a visszatöltés is jobb. Már a kezdeti dungeonban is van resurection powder azt kell használni a koponya arcú delikvensen. Később brutálisan fejlett divinity mágiaként a feltámasztás is megszerezhető. Ezt a skillt sem érdemes nagyon fejleszteni, mivel gyógyítás hamar felfejleszti. Csata után max 1 pontot fejlődhet a divinity gyógyításból, de így is relative gyors.

Előzmény: Phaedra11 (2818)