Willys Creative Commons License 2004.05.11 0 0 2823
Igen. Minél több a pont az adott mágiatipuson, annál több varázslat közül tanulhatsz. Ha beérsz Arnika-ba - a legelső város -, akkor ott vehetsz könyveket, amikből megtanulhatóak az alacsony szintű varázslatok. Ezért sokan pl. nem is tanulnak varázslatokat szintlépésnél, hanem tartalékolják a magasabb szintekre.
A lényeg, hogy ha tényleg jó varázsolgató karaktert szeretnél _mindig_ tegyél fel sok mágiát magadra, mivel attól is fejlődik minden. Pl a 'torch light' - asszem ez a neve - gyengus világító varázslattal - és csak azzal -, felhúztam a tűz mágiát 42 pontra a pappal. Ott meg megtanulhatja a 'lightning' varázslatot.
A könnyű harcokat húzd el. Castolj sok gyenge sebzésű varázslatot. Egyesek odáig mennek ilyen téren, hogy gyógyítják az ellent, hogy tovább bírja - pl gólemeken később remekül lehet harci technikákat tanulni. Tenni kell rá sebzésfelfogást, meg néha 1-1 gyógyítás. Az ütő embereknek meg jó béna fegyvert adni.. De ez már kicsit extrém. Nem kell idáig fajulnia a dolgoknak. sima játékkal is elérhető a 100as skill.

Kasztváltás: szintlépéskor ha a kasztjára kattintasz, akkor válthatsz másikra, ha a követelményeknek megfelelsz. Ezeket a kezdeti karakter generáláskor tudod megnézni. Nekem volt 1 draconian harcosom, akivel egyáltalán nem lehetett váltani, mert csak erőre és kitartásra fejlesztett.

Nyugodtan kérdezz :)

Előzmény: Phaedra11 (2822)