Willys Creative Commons License 2004.05.15 0 0 2830
A játék a csapat átlagszintjéhez mérten szórja szét az ellenfeleket a pályán. Persze területenként van limit arra, hogy meddig követik a szinted. Itt ha jól emléxem 14ik szint a határ. Szóval tessék csak próbálkozni. Ha nem megy, akkor menekülj vissza Arnikába, és pihenj 1 teljes napot. Ekkor új lényeket szór szét a játék a régiek helyén. A poppykat gyorsan le lehet szedni tűz alapú varázslatokkal. A juggernautok pedig bár so hp-val vannak ellátva, mégis könnyen beszívnak minden paralizáló jellegű hatást. Az így kivont lényt pedig teljes erőbedobással kell támadni, mivel ilyenkor 2-3x akkora a sebzés ellenük - mintha hátulról ütnéd. És minden támadás talál.. bár nem 100% a sebzés a vértezet módosító miatt.
Szóval nézz szét a boltokban, és szerezz olyan fegyvereket, amik mindenféle negatív hatásokkal szórják meg az ellenfelet.
Nálam a paralyse, blinding flash, web, mind blast - ami őrületet okoz -, jól jött elenük alacsonyabb szinteken.
Poppyk (a növények) és a denevérek pont ilyen megközelítésből veszélyesek. Bár vacakul sebeznek, de annyi negatív módosítót nyomatnak, hogy gyakran még támadni sincs alkalom. Megoldás.. távolról leszedni őket. Fireball, magic missle, whipping rocks megteszi. Aki nem tud varázsolni, annak meg legyen 1 távolsági fegyver a kezében.
Előzmény: Phaedra11 (2829)