szolopres Creative Commons License 2004.05.27 0 0 60
Mindenek előtt köszi szépen a sok hasznos infót! Kis "háttérelemzés": pár éve vettem a szőlőt, az idős bácsi otthagyta a gépeket. Fűnyíró kezd haldokolni és sok a fű, rotakapa jó, de csak 4 lovas, permetezés is untat kissé.Minden, ami kapható, 150e-nél kezd, de az, ami még használható is (minden egyben), az 1M, ehhez képest terem egy évben 10-12 hektó bor. Meg középmagas kordon 2m-es sorközzel (idén vittem fel), meg nem feltétlenül szeretnék garázst építeni, de a pinceajtón kb 1.3m es cucc fér be, és túl hobbi ez ahoz, hogy komoly gépbe érdemes legyen beruházni. (Ma beszéltem egy bácsival, UAZ és állólámpás Merci szimbiózisa hidraulikával, 220e, de qva nagy darab, még ez is sok egy picit)

Ehhez képest a szomszéd eladna egy jó kispolákot 20e Ft.-ért. Az autószerelő srác egy ilyet úgy rakott össze, hogy ahova a kisp. kerekei jöttek volna, oda betett egy lada difit, ami lenegyedelte, állítja, hogy príma és sok éve megy, a féltengelyt törögeti néha.
Tudom, hogy nem igazán frankó a dolog, de nekem már szüret, ha fűnyírótraktornak beválik, meg föl tok rá tartályt, szivattyút. Ha meg még egy kultivátort, egyesekét is elvisz, az a non plus ultra.
Az eladási ajánlatot köszi, mindenképpen megnézném, ha lehet, már csak tapasztalatszerzés végett is. Én Bp, Ti?

Előzmény: moonshadow (59)