Lassujármü Creative Commons License 2004.06.02 0 0 442
Már egy ideje szaladgálok detektorral (Snooper, ami valóban T-T által forgalmazott Whistler körüli tudású/minőségű), és hagy' mondjak még egy kiválasztási szempontot, ami az ominózus ár/érték arány mellett van.
Itt az a kérdés, hogyan szoktál járni, és mennyire támaszkodsz vakon a detektorra, vagy hajlandó vagy (eleinte jobban, később lazábban) "odafigyelni" rá.
Én a nickemhez hűen nem vagyok nagy rohanó, a Snoopert a csapdák elleni védelem miatt használom. Csapdának hívom az indokolatlan 30-as táblákat, határtáblán belül 5m-el méréseket, stb. Ebben a feladatkörben - és főképp vidéken - igen jelesen vitézkedik, eddig mindegyiknél jelzett. Városon kívül a vakriasztásai 15% körül vannak.
Ha igen tempósan autózol, nem annyira "figyelsz" a detektorra és városban is így jársz, akkor a BEL, vagy afeletti kategória a nyerő, az olcsóbb készülék lehet, hogy még zavarna is... A jobb szelektivitás, kifinomult jelzésrendszer - hatékonyabb segítség a vezetéshez!

Régebben volt egy divatos elmélet: az értékelemzés. Ennek az volt az alapmondata, hogy azért adj csak pénzt, amire szükség van, vagyis a felesleges extrákat ne vedd meg. Valahogy' így kellene legyen ennek ma is.
LJ

Előzmény: SZGeri (433)