kHares Creative Commons License 2004.06.02 0 0 2851
Látom még mindig menő ez a játék. Ami nem is nagy csoda, hisz megjelenése óta igen kevés értékelhető játék jött ki. Ó igen, most hirtelen eszembe jutott a sok kellemes mészárlással/fejlődéssel eltöltött óra. Az emlékek.
Amúgy meg nem olyan rossz a ninja, a stealth jópofa dolog, meg a critical is. Mondjuk a monk jobb. Emlékszem régen végigyomtam egy nagy party-val, aztán 3 karival majd kettővel. Pár hónapja én is elindítottam az istentáp fairy ninja/bishop egyszemélyes terminator "csapatot". Úgy tűnik előbb utóbb minden fanatikus eljut erre a szintre.
Most van benne 18 bishop szint a varázslatok miatt/alig 2-3 fölös dolog nincs meg neki/ ill. még kb. 15 ninja. Cane of Corpus meg Winterwand/már ha ez a paralyzálós/ combóval a kézben egész durva, de meguntam. Majd lehet visszanézek még tápolni mert kíváncsi vagyok az 50-e szintű szörnyekre.
Szal jó ez na, még mindig jó. Milyen kár, hogy 9. rész nem fog megjelenni. Hisz ha nincs igény, nincs eladás, anélkül meg nincs program. Persze remélni lehet. Addig is jó játékot