Törölt nick Creative Commons License 2004.07.21 0 0 41
Ehhhehe! Ne húzd fel magad! :-)

1, Akkor tessék: építő jellegű ötlet: építsenek még sok-sok km, !ésszerűen vezetett!, jól használható, jóminőségű bringautat. Nem a sárga vonalakra gondoltam, azt kenjék a hajukra inkább.

2, Nem mondtam, ohgy mindehova taxival kell eljutni bringástól. Azt mondtam, hogy ha akkora baja van a bringának, hogy nem lehet vele "lábon" eljutni a szervízig akkor --autó híjján -- ott van alternatívának a taxi. Tehát még egyszer: Nem minden nap, hanem 100 évben egyszer! (Ahogy mondani szokják.)

3, Nem tudom miből vetted le, hogy igénytelen gazdagok vagyunk? Tényleg miből is? A legközelebbi út egyébként ahol én normálisabban (érsd: nem betonon, hanem terepen, de még viszonylag népes, - tehát még mindíg forgalmas - helyen) bringázhatok, az 6 km. És nem taxival megyek. Sőt, tovább megyek! Ha már forgalmat sem nagyon akarok látni, akkor !kitekerek! (figyi! nem taxizok!) (pl.) Szentendrére és onnan irány a csend. kb 20-25 km! Na akkor most mi van?
És igen, a szervízek nem nőnek minden sarkon. Bár van egy (gyalog) kb 10 percre tőlünk, én mégis inkább azt választom ami 3/4óra(!) gyalog. Bár gyalog elég ritkán megyek, többnyire "ambuláns" problémáim vannak (pontosabban a bringámnak). Tehát fogom maga és eltekerek! Na most ilyenkor mi van?
Az van, hogy igénytelen gazdag vagyok, aki nem restell esetenként elsétálni a szervízbe / vagy ha arról van szó akkor egy másik bringával egy másik szervízbe - ami a város másik végében van - eltaxizni?
Biztosan napszúrást kaptam, és hülyeségeket beszélek....
Előzmény: Labzo (40)