Regős Judit Creative Commons License 2004.07.28 0 0 367

Kedves Mindenki!

 

Először is köszönöm a jó kívánságokat!

 

 

Kedves Boro!

 

Én azt tanácsolnám, hogy ne elsősorban a kilóiddal foglalkozz most, mert minden kilónak (akármilyen furcsán hangzik) funkciója van az ember életében. Valószínűleg, ha egyéb problémáidat megoldod a kilóiddal is könnyebben fogsz megküzdeni. Valószínűleg Sony túlsúlyos ismerőseinek is lehetnek egyéb rejtett problémáik, amelyekről talán ők maguk sem tudnak- Általában a fel nem dolgozott, meg nem értett problémák okozhatnak un. pszichoszomatikus, testi tünetekben jelentkező betegségeket.- Akár még un. PCO szindrómát is okozhatnak. Nekem is gyanús, hogy esetleg neked is ilyen betegséged van, a tüneteid legalábbis erre utalnak.

Először azt javasolnám, hogy keress fel nőgyógyászt, én Dr. Csatlós Évát ajánlanlanám az I sz. Nőgyógyászati Klinikán. Ő egy fiatal nőgyógyász, de már régen dolgozik a klinikán, és nem hiszen, hogy a boríték motíválná. Eléred őt a 266-04-73-as melléken, ha éppen nincs szabadságon. Valamint mindenképpen jó lenne, ha pszichológus vagy pszichiáter tanácsát is kérnéd, mert sokat tudna lelkileg segíteni és így könnyebben menne a gyógyulás. A klinikán DR. Szakács Katalin pszichiátert javasolnám, akit péntekenként ugyanezen a számon tudsz elérni! A kozmetikus ajánlását én is egy kicsit durvának tartom, mint terápiát, azonban addíg amíg a problémáid megoldódnak, valóban hasznos lehet valamilyen kezelés, hgy addíg se érezd magad ennyire rosszul! Nekem van egy nagyon felkészült kozmetikus ismerősöm, ha érdekel emailben megadom a számát!

Szerintem jó, hogy elkezdtél ezzel a problémával foglalkozni, és bár írod, hogy a férjed szerint nem vagy hisztis, szerintem nem ciki, ha egy nő egy kicsit hisztis!

Abban sincs semmi, ha nem mindíg kívánod az együttlétet a férjeddel, vagy rossz kedvű vagy, de persze a depresszió az más, az betegség, amit gyógyítani lehet, és kell is, minél hamarabb!

 

Sok sikert, üdvözlettel: Judit

Előzmény: AliceCsodaországban (366)