Sheme Creative Commons License 2004.08.20 0 0 151
Azért a barátunk "Szakdolgozat"-a igencsak hemzseg a lopkodásoktól, melyeket meg sem említ:


- a "Szakdolgozat" 75-76-dik oldalán szórul szóra a Commodore Világ Évkönyv 93/94-es számának 139-140-dik oldalai olvashatóak - ha érdekel, itt a link:

http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/covek93/covek93.html

- a "Szakdolgozat" 51-dik oldalán csodálkozva fedeztem fel, hogy barátunk honnan lopott úgy, hogy meg sem említette a forrását - és még a mondataim is visszaköszöntek az 52-53-dik oldalon:

http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/begins/begin.html

Ez azért elég csúnya dolog a srác részéről. Egy kösz te barom, hogy helyettem összehordtál 7-et-havat -ot megereszthetett volna felém.


Ez csak azért fáj, mert páran megkerestek e-mail-ben, hogy kiírnám-e CD-re a CoV-os anyagokat, mert szeretnék közvetlen elérni a gépükön. Kiírtam és odaadtam.


Kedves Kovács Attila számtech szakos hallgató!

Örülnék a helyedben, hogy a konzlens tanár úr - Grujber Zoltán - nem olvasgat régi, magyar játékos lapokat, mert egyből kibukott volna, honnan ollóztad össze az egyébként remek szakdolgozatod.
Ha nem említed meg a forrásod, akkor arra vigyázz, nehogy sokan olvassák, mert esetleg olyan figura is olvashatja a dolgozatodat, akinek a netre kirakott szövegeiből mazsolázol. Nem az zavar, hogy beleírtad, mégha átfoglmazva is a mondataimat, hanem az, hogy meg sem említettél, mint egyik forrást.

Csak okulásod képpen:

- megkérdeztem e-mail-ben Gary-t - dreamwar.fw.hu - hogy a scannel-t CoV-os anyagait felhasználhatom-e a lapomon, ne kelljen már még egyszer scannel-ni. Megkaptam az engedélyt...
- Dohi e-mail-ben engedélyt kért, hogy a SpV-s térképlapokat felhasználhassa a C64HQ-n. Megkapta - mert ez így fair, hogy előbb kérdezünk...
- Kardos Balázs is megkérdeztett e-mail-ben, hogy a CoV-os anyagom kirakhatja-e a forrás megjelölésével a www.sinclair.hu-ra? Hát persze.... (Itt bocs, hogy a SpV-kkel olyan fukar voltam!)

Üdv:
Sheme
http://pcvilag.muskatli.hu
(volt: www.muskatli.hu/pettingmaster - ami már nem elérhető)
Előzmény: uke (149)