Thor Creative Commons License 2004.09.17 0 0 4

Arra mondj okost lécci, mit lehet vele/belőle csinálni? Megfőztem egy adagot kásának, úgy, ahogy bármelyik másikat szoktam: 1 bögre amaránt+2 bögre víz + kis só, de eddig még nem éreztem átütőnek. Annyira apró, hogy nehéz rágni. Eddig még inkább érdekes mint jó.

(A kölessel, nem értem mi gondod van, nem vizes az egy cseppet sem és nagyon finom. Az valami tuti telitalálat volt számomra - mint utóbb kiderült, a vércsoportdiéta szerint is. Pirított hagymán kissé megpirítom, felöntöm vízzel + só, megfőzöm, aztán jöhet rá juhtúró, sajt, mozzarella, tejföl vagy joghurt - nagyon finom).

 

Ha neked a bulgur és a kuszkusz bevált, akkor hajrá a hajdina irányába is, az is fog tetszeni!

Előzmény: Shai Hulud (3)