Iceapo Creative Commons License 2004.09.24 0 0 87
Szasztok ! A sörről csak annyit, úgylátom éppenhogy elég lesz, ha ekkora az érdeklődés, természetesen ez nem baj, én is örülök hogy ilyen sokan vagyunk.Lehet hogy hozok én is egy emberkét magammal /vagy kettőt/.
Nagyon remélem Skalp is eltudsz jönni, úgy látom lenne mit mesélned, hogy képben legyél felőlem ezért írok egy pár sort én is magamról, meg azok miatt akikkel még nem találkoztam és nemtudnak semmit rólam.Tehát,teháttal nem kezdünk mondatot, szóval Juhász Attila vagyok 33éves, Kiskunfélegyházi, Matávnál dolgozom, a nyilvános készülékeket pofozom helyre, se kutyám se macskám, hazudok mert van egy gyönyörű kutyám, kb.10éve motorozok, csak enduroim voltak /XL250;86'XT;'92XT;'92DR650, és ami most van az egy '93-as RMX250 lámpás enduro/2ütem/ és egy '90-es DRBig800S.A Biget tavaly márciusban vettem, régen sokat túráztam/4-5 éve/ és már nagyon hiányzott megint. Az RMX-et meg 4-5éve vettem, abban az időben többet terepeztem, de betonon egy centit sem lehet menni vele normálisan, így jutottam el a Bighez, de ez is egy jó történet, ugyanis TDM850-et szerettem volna és a kereskedő srác /Csongrádi, Vígh Zoltán/ akitől szerettem volna megvenni közölte hogy sajnos lefoglalták, de van egy Bigje, nézzem meg, elmentem, kipróbáltam és meggyőzött, azóta pedig egyre jobban megszerettem. Az RMX-et megtartottam mert néha /2hetente/ kimegyek bohóckodni vele a környékre /csak csámborgok vele a környéken, erdők, mezők, nemzeti parkokban. szigorúan csak a földutakon, mert fontos nekem is a természet, soha nem dobok el egy műanyag flaskát sem és aki ezt teszi azt elítélem ezért/ és ha nem lenne, tuti hogy nagyon hiányozna. Először ilyet a DR650-nél éreztem egy kicsit bánom is hogy eladtam, de könnyebb gépre vágytam és ez indokolta a lecserélést. A Biggel nem nagyon szeretek terepezni /itt a nagyon hard dolgokra gondolok/ , egyszerűen sajnálom, én nem azért vettem, jó persze kipróbáltam már én a sík Alföldön a földútakon és ugyanúgy/ majdnem/ tudok vele menni akár mélly homokban is mint az RMX-el, de ettől függetlenül nem arra való, szerintem.
Ja és a szerpentinek mentén is általában gyönyörű a táj, tehát ezt is lehet élvezni és nem elhanyagolható hogy a Biggel nagyon jó döntögetni kanyarokba. Más, a BIG cserén én is sokat gondolkodtam, ami érdekelt azt ki is tudtam próbálni és mindig arra jöttem rá hogy nincs jobb motor a BIGnél, mind tetszett amit próbáltam de a Big áll hozzám a legközelebb /1 henger, nagy köbcenti, van súlya, nagyon jó kanyarokba stb.../ , ennyi.
Skalp egyik kérdésedre csak azt tudom írni hogy igenis ide írogassunk ha tudunk, de Okta szokott postázni a freemailre is, de szerintem ez a fórum sokkal egyszerűbb dolog mint postázgatni mindent mindenkinek, na persze csak ha van Net elérés.
Na most hirtelen ennyi, mennem kell dolgozni. Ciao mindenkinek!
Előzmény: DRBIG (85)