Iceapo Creative Commons License 2004.10.05 0 0 184
Szasz Skalp! Ha szoktál visszafele is olvasni én már régóta görcsölök egy bukőcsövön, egy kicsit ha előbb jött volna a Pesti infód nagy mázli lett volna, de így a túl sok ha után már tök mindegy mert közben a mai hegesztésemmel úgy néz ki összeállt a bukócső, már csak a rögzítési pontokon kell megheggesztenem és kész, na meg egy kis csinosítgatás még hátra van.Nem volt egyszerű a cső ívét kitalálnom de szerencsére elég kreatív vagyok/kicsit nagyképű?/ és egy kis időráfordítással sikerült. De úgylátom tőled sem idegen a lakatos szakma.
A Fórum témához:
Én nem értem mi a baj ezzel a fórummal, nekem ez a kezdőlapom, csak elindítom a Mozillát és egy pillanat alatt itt vagyok, ha meg hozzáakarok szólni belépek és kész már írogathatok is, akkor van egy kis lassulás ha ezerrel tőltök mondjuk a FlashFXP-vel, mert az marhára fogja a sebességet.Jó igaz ADSL-em van de akkor is nekem tök egyszerű használnom. A maileket meg egynap egyszer megnézem és kész,meg azokat is nyitogassam meg hogy ki mit írt, ez szerintem sokkal átláthatóbb, könnyebb a visszakeresgélés stb...,nem sorolom az előnyöket, csinosabb az egész megjelenése.
A honlapon Robi már ezer éve gondolkodik de mivel ő sem nagyon ért hozzá, én sem, úgytudom rajtad kívül más sem, bár asszem MakLoad valamit rebesgetett Robinak hogy lehet hogy tud valakit vagy ő ért hozzá nem tudom a részleteket, na mindegy, ezért még csak a gondolatig jutottunk el, és várva a csodát vagy megmentőt aki ídőt és fáratságot nem kímélve megcsinálja. Lassan asszem én is kipróbálom a honlap készítést, jön úgy is a tél lesz idő szöszmörögni/Okta figyelsz!/, de a munkámba senki se bízzon, very amatör vagyok, igaz lakatosnak is amatőr vagyok, mégis a bukőcsövem profi lesz, ha kész lesz ugye /már megint nagyképű vagyok, bocsi/.
Na Ciao ! És ha tudsz sűrűbben írogass,mert annál jobb egy fórum minél többen vagyunk! A honlap ötleted kitűnő, pont ezeket a témákat kellene beledolgozni!
Előzmény: skalp (183)