hardenpont Creative Commons License 2004.10.21 0 0 835

...bocs hogy fárasztalak benneteket , de elmesélnék egy ejtőernyős sztorit .

 

 Tehát ! Évekkel ezelőtt az  apátvarasd-i viaduktot karbantartottuk , szegedi alpinista kollégákkal . A darus , aki a nyugdíjkorhatár előtt lehetett , elkottyantotta , hogy neki van egy motoros sárkánya , amivel a környéken szokott furikázni . Gondolhatjátok , hogy egyből rákattantunk a lehetőségre....Másnap , a szegedi főnőkkel , meg pár kollégával elindultunk Pécsváradra , ott lakott az öreg. Onnan a csotrogány járgánnyal a közeli szántóföldre . Jó sokáig tartott míg összerakta a madarat .

A második utas én voltam , mondhatom felejthetettlen élmény volt . De nem is ez a lényeg . A főnök , ejtőernyős , franc tudja hány ugrással a háta mögött . Megfűzte az öreget , hogy jó magasra menyjen fel , és ott ő kiugrik . Tehát elindultak és mikor már a végét járta az öreg gép , a főnők elhagyta a sárkányt . Minden jól sikerült , nagyszerű nyitás és pontos érkezés ....

De aztán lett nagy riadalom a faluban , rengetegen sereglettek a faluszéli szántőföldre , mert egy csomóan látták , hogy valaki kiesett a gépből , jöttek hullát nézni . Nehéz volt elmagyarázni az egyszerű embereknek hogy van olyan eszement ejtőernyős aki ezt megcsinálja....hát ennyi  ....Üdv HARD K.