incerfa Creative Commons License 2004.11.01 0 0 859

 HI Fiúg !

 

Szegeden van még D-1. Ezzel a tipussal mivelik az ún. "tömeges" képzést, akik csak meg szeretnék izlelni az önállú ugribugri izét.

Sok pasit szervez a Csorba Józsi, aki egyébiránt szerintem egy kifejlődött paramágus. Kiváló szervezőképességgel rendelkezik, azt hiszem ha jól emlékszem annó én vizsgáztattam úgy hatóságilag az eje oktatói szakszóvizsgáján elméletből és gyakorlatból.

Talán egy kicsit büszke is vagyok rá, mert a pályafutása kellemes számomra.

(megjegyezni kivánom egyébiránt, hogy csak Magyarországon van ekkora baromság, hogy az ejtőernyőzésben úgynevezett szakszolgálati engedélyt adnak ki. Ilyen hatóságosdi papir sehol a világon nem létezik.

Na mindegy ! Most úgyis szétesik az MRSz atomjaira, majd a csóró állam megszabadulván a felesleges álamigazgatási  "ál" szakembereitől, ezt a jogkört, hatáskört, vagy nevezzük bárminek kénytelen lesz átadni a megalakitandó szakmai szövetségnek, amit most nevezhetünk EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉGNEK is.

Igaz, hogy ilyen létezik, csakhogy a tagjait, vezetőit nem elsősorban a sport szeretete vezérel, hanem a lóvészerzés kényszere.

Nem bántva Őket, rendes fickók, csak még mindig a volt rendszer hatása és kényszere alatt élnek.

Többüket a személyes sérelem és az irigység vezérli.

Éppen ezért van MO-n sok olyan klub, akit az Eje szövetség léte nem hat meg !

Hogy mikor áll be a normális kerékvágásba? Van véleményem, de nem irom le, mert ezzel "kedves barátaim" létszámát csak növelném.

Éppen ezért mint ahogy sokan mások egyenlőre figyelnek, végzik a maguk dolgát, aztán ha érdemes akkor bekapcsolódnak és megpróbálják majd a szekeret húzni !

Ezt teszem én is !

 

Aztán az RS téma ! A hatalmas baromság csimborasszója ! Kihajigálni azokat az ernyőket, amelyek ippeg hogy elmúltak10 évesek !

 Ilyen gazdagok vagyunk !

Én nem ezekkel váltanám meg a világot, pusztán csak egy lehetőség:

Egyszer már szerveztem ilyet, külföldi veteránoknak egy kis harci baromsággal összekombinált játékot. Mindezeket nem szükséges egy kis repülőtéren. Hatalmas az Alföld, elfér rajta egy gépnyi AIRBORNOS pasas. Hihetetlen sok jelentkező lenne odaátról.

Élőben bemutathatjuk az ősi szoci katonai virtust., kifestve, kimázolva, hatalmas harci üvöltésekkel fűszerezve. Ez hoz egy kis pénzt a szervező klubnak, amit vissza lehet forgatni a sportba.

Ez csak egy példa, de még ezen kivül még van sok lehetőség.

 

Természetesen a klubom RS-eit és a  BE-8 mentőernyőit féltve örzöm, óvom ápolom, várva a jobb időkre, amikor hátha !

Bocs a kitérőért.

 

Más: Izgat a vizibulis ernyőzés iránti érdeklődés, kellemesek és szakszerűek a

hozzászólások! Ez jó!!

Lenne véleményem a BASE buliról is, főleg, hogy itthon meghonosodott.

Nagyon jó jel ! A SZABADSÁG JELE! Ez is jó !

Napokban egyébként volt egy BASE katasztrófa, ha minden igaz (nem itthon !)

Ezekről talán legközelebb !

 

Kár, hogy a hazai eje. szakmai fórumai laposak mint a tehénszar, érdektelenek, gyengék, mint a kacsaseggéből a szellentés!!

 

 

Előzmény: HA905 (855)