GLászló Creative Commons License 2004.11.19 0 0 65

Édes Istenem, te is? Jár ide valaki olyan is, aki beszélgetne, vagy csupa "döntnök" van itt?

Hagyjuk már abba, pls. Én átnézek azokon, akiket nem tartok alkalmasnak a vitára, ennyi. Hogy ők erre mit tesznek, az az ő bajuk. Én nem szoktam a padlóra pökni és nem szokásom olyasmi, ami internetes társaságban szalonképtelen lenne. Meggyőződésem, hogy beférek mindenféle klubba. Nem érdekel, hogy sértődött exkommunisták, vagy pártfüggő politikai aktivisták mit mondanak, azt teszem, amit helyesnek vélek. Korom és eddigi netes fórumos tapasztalataim elégnek tűnnek arra, hogy megítéljem, hogy mi fér bele a normális vita kereteibe.

Ha ez valakinek nem elég, és olyan provokátorok nak ad igazat, akit hetente moderálnak az indexen, akkor nyugodtan szóljatok: nem akarok olyan klubnak tagja lenni, ahol ez a szemlélet győzedelmeskedik.

Hogy aztán mi lesz a szabályzatban, az - megmondom őszintén indiferens. Én nem akarok megfelelni senkinek csak magamnak. Az elmúlt fél évszázadban ez bevált és ha ez itt kevésnek bizonyul - Isten áldjon benneteket.

Tényleg befejeztem. Szóljatok, ha úgy gondoljátok, jobb ha inkább elmegyek. Szó nélkül megteszem. De addig kerüljük már ezt a színvonaltalan vitát. Ok? Egy tény: én nem léptem át a normális, józan, egészséges politikai vita hangját.

Előzmény: SaGa (64)