bulikácska Creative Commons License 2004.11.19 0 0 276

Sziasztok!

Pár szó a lézeres (vagy más eszközzel történő) szőrtelenítéshez.

Ma már Budapesten IS számos helyen (nem csak a "Bársonyban") végeznek ilyen fajta beavatkozásokat. Emellett Debrecenben, Szegeden,Sopronban is tudomásom szerint, tehát nem kellene ennek a topiknak CSAK a Bársonyról szólnia, mert igy egy kicsit (?) félreérthető, reklámszaga van. Lényeges különbség sem a módszerben, sem az árakban, sem a helyiségekben nincs. Azaz ma már nem különleges dolog az ország egész területén. Nem kell hozzá más, mint figyelmesen olvasni a helyi reklámujságokat! :-).

Eredményekről: sajnos mivel két ember és ezeknek szőrzete sem egyforma, az eredmények is igen változóak. Az egyik ember sikere nem biztos, hogy bejön a másiknál...és fordítva. Azaz teljesen felesleges itt eredményelről kérdezni a másikat...el kell lenni és bele kell fogni. Na persze kell hozzá bátorság és pénz is meg TÜRELEM!

HA viszont valaki elkezdte, akkor bizony nincs mese, VÉGIG kell csinálnia, és itt megint egy félreértés. VAn akinek elég 3-4 kezelés (napersze a testtájéktól is függ-arcon több kell), de van akinek több kell. ITT sem irányadó a másik fél tapasztalata.

Egyébként aki ide ir, annak ajánlom, hogy akár a neten is nézzen körül, sok weblap van, ezzel foglalkozó cégeké, érdemes!

szóval sok sikert. JAaaa, és msot kell elkezdeni, mert tavasszal már egy kicsit késő a NAp miatt.

Üdv.