nnik Creative Commons License 2004.12.01 0 0 487
 

Kedves Judit!

 

Igen, szopik még, de már egyre kevesebbet. Reggelente és éjjel, ha felébred. A reggeli szopi után (ami már nem túl kiadós) együtt reggelizünk. Többnyire ugyanazt.

A fogai közül az alsó és felső középső kettő már kibújt, további néhány valószínűleg nemsokára kinő, mert már eléggé be van dagadva az ínye, de szerintem nem csak emiatt szopja az ujjait (egyébként nagyon aranyos, mert a középső és mutatóujját szopja egyszerre J, mindenkit megmosolyogtat).

Nagyon nehezen tudom egyébként ráhagyni a dolgait, ugyanis ő olyan, hogy például valami nagyon ízlik neki és még éhes is, habzsolja az ételt – ameddig kapja. Majd amikor leteszek elé egy falatot, hiába éhes még nagyon, egyszerűen elkezd hisztizni és csapkodni. Nem mintha nehezemre esne megetetni, csak egyszerűen nem értem a dolgot. Egyébként a babusgatásban nincs hiány. Nagyon anyás és nagyon bújós kisgyerek.

Sajnos nem nagyon van lehetőségünk más gyerekek közé járni, minden kismama ismerősöm a város másik végében lakik, így aztán viszonylag ritkán tudunk összefutni.

Hm, talán tényleg egy kicsit eltúlzom a problémát, nem tudom. Tényleg csak az a bajom, hogy nem tudom az okát.

 

Mindenesetre köszönöm a válaszodat,

Nnik

 

Előzmény: Regős Judit (486)