Regős Judit Creative Commons License 2004.12.06 0 0 493

Kedves Beszerző!

 

A Pestonca elektromos mellszívót véletlenül pont ismerem, mert a kislányomnál én is ezt használtam. Nekem nagyon bevált! Talán megérné kipróbálnod! Léteznek olyan internetes adok-veszek portálok, ahol olcsón hozzá lehet jutni mindenféle segédeszközhöz. Ajánlom nézd meg a kismama.lap.hu-t (www.kismama.lap.hu) , de konkréten tudom, hogy a babaneten (www.babanet.hu), a bababprón (www.babaapro.hu) lehet ilyeneket találni. Nekem jó volt, mert viszonylag könnyű a használata és nem fárasztó.

Ha jól értettem, akkor azért szoptatod a kisbabádat, csak mellétáplálod a lefejt tejjel. Mit jelent az, hogy előírt mennyiség? Hányszor teszed melre egy nap? Nem akarlak tanácsokkal bombázni, biztos mások is mondták már, hogy vigyázni kell a lefejt tej cumisüvegből való adására, mert egyrészt ellustul a baba, másrészt a fejés nem stimulálja kellőképpen a tejleadó reflexet. Persze attól még nem történik baj, ha a tej visszahozása érdekében fejsz egy darabik és úgy adod neki. De jobb, ha ő szopizi akár nagyon sokszor 10-szer is, ha kell egy nap és maga készíti magának a számára megfelelő mennyiségű tejet. Ez persze nagyon fárasztó, de a természet így találta ki!

 Azért az érdekelne, hogy mennyivel született a baba és most hány kiló, valamint, hogy mennyiket eszik egy alkalommal. Ha van kedved válaszolj!

üdv: Judit

Előzmény: beszerzo (489)