Lud Creative Commons License 2004.12.07 0 0 77
Hat igen, tarsashazban kisebb a mozgaster, de talan a szelloztetes itt is hatasos lehet, ill. mi nyitva tartjuk az osszes belso ajtot.
Vettem egy ho es paratartalommerot ami regisztralja a min/max ertekeket is, ill egy infras homerot (Conrad kb10eFt) amivel a falat lehet merni . A paratartalom 50-60% kozott mozog, sajna most nem talalom a magic harmatpont tablazatomat, de kb. 7 fok levego-fal homersekletkulonbsegnel jelentkezik a kicsapodas emlekeim szerint. A felso sarkok a hartaron mozognak, bar a hetvegen a koszorut sikerult az eresz menten uveggyapottal leszigetelni valamelyest. Az ominozus foliat leszedtem a fodemen a gyapot folol, tapasztalatom szerint ahol eddig is szabadon volt ott szaraz maradt az uveggyapot, ugyh nem allok neki alafoliazni a gusztustalan porban fenn, igy is 'kokszdarabokat' turtam ki az orrombol a muvelet utan.
A gardrob is ugy nez ki jol van az ajtok lekapasa utan, mindossze az ablakuvegeknel a tokok menten van kicsapodas de ezzel sajna csak annyit tudok tenni, h reggelente letorlom. A kazettas bejarati ajtonal ezt elmulasztottuk es van ahol mar elkezdett feketedni a kis ablakok korul a fa. Bezzeg a jo kis regi nyilaszarok ahol beszivargott oldalt az aer ott nem volt para (csak az uvegek kozott hehe).
A szuterenben tovabbra is nagy a paratartalom valszeg 0 vizszigeteles van es a talajpara bejon ezerrel.
Előzmény: cszoli (76)