Korovioff Creative Commons License 2004.12.19 0 0 411

       Mármint úgy gondolod, hogy a "zömüktöl" már elöbb elvették a magyar állampolgárságát, csak egy részüket valahogyan kifelejtették? És vajon mi módon tudták ezt megtenni? Aki szem elött volt, attól elvették, aki meg nem, attól nem? :-)

        A kommunista államok bizony felosztották egymás közt a népet, mint a birkákat. Az EU-ban ez már nem szokás, az individuum szabad és nem alattvaló.

        Én 1ébként tapasztaltam némi nem is gyenge hecckampányt a túlhoniak ellen, meg is döbbentem rajta. Érzékcsalódás volt, hogy sáskahadnak állitották be öket, akik ugrásra készen állnak a határon, hogy felfalhassák a magyar jóléti rendszert? Ezen nem csodálom, ha némileg felheccelödtek. Bennünket is heccelt kicsit, mikor egyes EU országok szélsöséges eröi rólunk ijesztgettek ugyanezekkel az EU-bövités elött.  Szerencsére Európa boldogabbik felében nem tud domináns eröre kapni, az ilyesfajta idegengyülölet. Ha meg valaki a saját testvérei ellen keltené, azt nem is tartanák normálisnak. Néznének rá, mint borjú az újkapura :-)

        Egzotikus ország maradunk mi még egy darabig Európában.

Előzmény: xyz4567 (410)