Törölt nick Creative Commons License 2004.12.28 0 0 66

Szervusz!

 

IGEN - már ha a mobil preparált!

 

Erre igen változatos megoldások vannak: cserélhető előlapok alapján egy klónozott és preparált telefont kilopnak Tőled és az előlapokat + akksit  + SIM-et átteszik a preparált klónba és ha csak nem szeded szét (ez az esetek 99,9%-a) akkor az életben nem veszed észre!

 

A preparálás tulajdonképpen - bár nem vagyok mobil szakértő, de ezzel is foglalkozom, vezetékes-mobil illesztések kapcsán - alapvetően szoftveres ügy, úgyhogy talán még a klónozás sem feltétlen kell, hanem egy flash-eléssel is meg tudják oldani. És erre nem feltétlen csak a hivatásos szakszolgálatok képesek (ehhez persze a SIM-et kell klónozni és párhuzamosan lehallgatni,a vezérlés talán "titkos" SMS-ekkel történhetik...)! Igaz a dolog nem olcsó és bizonyítottan törvényellenes kivitelezés esetén elég keményen büntetik (Btk. szoftver paragrafusa és illetéktelen megfigyelés, magánélet védelme ellen elkövetett bűntett, kém tevékenység stb.)

 

DE NORMÁL gyári készülékek esetében ez - praktikusan - lehetetlen, hiszen egy ilyen ügybe nem csak agyártó (!) de a (pl. csomagban értékesítő) szolgáltató is szó szerint azonnal belebukna (szolgáltatási jog azonnali visszavonása!)

 

Üdv és kellemes ünnepeket, békés, szeretetben és boldogságban, egészségben eltelő, sikeres és bősége s Új Esztendőt Neked és mindenkinek itt is.

 

Maus Róbert

mikimaus

Előzmény: Csaba_1981 (65)