Iceapo Creative Commons License 2005.01.07 0 0 74
Szasztok!
Ice vagyok a Big/es/ fórumból, mondjuk ezt te pont tudod, csak a többiek kedvéért erőlködök a bemutatkozással egy kicsit!
Van egy BIGem túrázni, minimális terepezéssel, és egy RMX250-en maxi terepezéssel, semmi aszfalttal!
Volt egy pár, pont egy pár XT600-asom, tetszett mind a kettő, de mindent ki akartam próbálni, ezért mindig lecseréltem őket másik tipusra, de az 1 henger az mindig adott volt és természetesen kritérium is! Mindkettő kb. 2-2 évig volt meg, úgyhogy van fogalmam a Yamahákról is!
Most úgy nézki hogy révbe értem, már ami a motorokat illeti, nem igazán szándékozom egyiket sem lecserélni, pedig sokat filóztam ezen a kérdésen!
Röviden ennyi, remélem nem untattam senkit sem nagyon!
A hétvége miatt írok tulajdonképpen, lehet hogy vasárnap végre én is tudok egyet motorozni, legalábbis nagyon szeretnék, nem tudom a BIGém megszán-e és engedi hogy megzabolázzam egy kicsit! Apró, de bosszantó problémákkal küzdök, holnap megpróbálom megoldani! Ha sikerül minden, feltétlen jelzem nektek is,és ha esetleg véletlen felmotoroznék Pestre, akár meg is keresnélek benneteket, ha nem baj hogy BIGel nyomulok! Na meg persze ha ti is kerültök egyet! Ez még nagyon képlékeny, mert lehet hogy csak az RMX-el gépelek egyet, azzal meg nem igen megyek fel Pestre, terepen kicsit most hosszú lenne az út, meg anyagilag is, majd 10 lityit zabál a BIG 6 lityijéhez képest, az olajról nem is beszélve!
Ha nem bánjátok, én is idefigyelgetek néha, és ha van valami amihez hozzátudok szólni, akkor írok egy pár sort!
Üdv nektek! : Atti /Ice/
Előzmény: Peti00077 (68)