gergelykeke Creative Commons License 2005.01.11 0 0 519

Kedves Judit!

Ahogy én is olvasgatok különböző topicokat, úgylátszik, hogy csak a nőknek van problémájuk.
Én már szinte szégyenlem, hogy férfi létemre, lelkizek itt. De sajna, elég gázban vagyok. Már írtam, hogy nem oké a házasságom, Sajna ez nem javult az elmúlt időben.
Sőt. És ami a fő gáz. Jelentkezett az a bizonyos harmadik. A nyár végén egy buliban megismerkedtem egy helyes huszonéves csajjal, de akkor még nem történt semmi. Bíztam benne, hogy még rendbe jöhet
a dolog a feleségemmel. Nem mertem kockáztatni a gyerekeimet sem. Aztán pár hete összefutottunk az utcán, beültünk kávézni és számot cseréltünk. azaz ő adta meg a számát, még egyszer, amit ez esetben nem dobtam ki.
Amikor múlt héten újra csúnyán összevesztünk, és amikor a hidegben császkáltam az utcán  megtörtént. Felhívtam őt, találkoztunk. És minden... Jó volt újra fiatalnak lenni. De most írtóra kivagyok. Nem tudom mi történik velünk. Én nem ilyen életre vágytam Ez annyira nem méltó hozzám, hozzánk.
Jó, mondhatom, hogy soha többé nem találkozom vele, de ez úgy sem igaz. Mondjam el a feleségemnek, de akkor mindennek vége. Én nem akarom a gyerekeimet elveszíteni!
Judit, egy férfinak is tud esetleg segíteni, hogy mit csináljon?
Köszönöm, és várom válaszát!
G.