Törölt nick Creative Commons License 2005.01.22 0 0 17807

Nem gyozkodeskeppen, mert tenyleg azt csinalsz amit akarsz es ez a topik regen nem a fogyozasrol szol, de amit te csinalsz a szervezeteddel, az a kovetkezo. Este 8-tol (az utolso etkezestol) gyakorlatilag masnap delig ehezteted. [Ha ehhez meg pluszban lekuldesz neki kavet (koffeint), akkor plusz nehezited a dolgat, mert a kave megdobja az inzulintermelest es meg ehes is leszel tole, de stressznek mindenkeppen jelentos. Bar a kave mellekszal, tehat a szervezeted ehezik.] Mikor vegre ennivalot adsz neki, akkor boldogan elkezd raktarozni, mert amilyen kis cinikus, nem bizik abban h bar csak mondjuk 16 orankent, de fog kapni a jovoben is enni es raall arra h minden morzsat a raktarozasra kuldjon (termeszetesen ha adsz neki eleget, de 16 ora nemeves utan az ember kevesbe figyel oda a mennyisegekre, plane a minosegre es dokkal konnyebben lecsuszik valami rondasag. A szervezeted tulelesre van beprogramozva, barmi aron. Lehetetlen korulmenyek kozott tulelnek emberek, az emberi szervezet igen szivos. Csak nem mindegy h ha nem muszaj, milyen korulmenyeket biztositasz neki.

 

Na osszefoglalva, sokszor keveset (es minosegit) fogyasztva, konnyebb lefogyni. At kell verni a szervezetet, gyakran kell uzemanyagot adni neki. Masreszrol igy hatekonyabban is mukodik, hiszen az emesztonedvek folyamatosan termelodnek es ha semmi dolguk akkor ezt jelzik valamilyen modon. Szoval ha becsapod az anyagcseredet es max 3 orankent eszel valamit, akkor elhiszi h lesz kaja a jovoben is es atall egy kevesbe tartalekolo mukodesre. A valami az nem feltetlen fott kaja, meg csak "kesziteni" sem kell, 2 szelet hamlet pl szenhidrat delelottre, egy joghurt vagy gyumolcs delutanra (hogy az Update-Isten hodoloinak is aldozzak valamit ;) ) es maris ettel is meg nem is.

 

Na ennyit tolem, aztan -ismetlem- azt csinalsz amit akarsz es ha kered, a jovoben nem is szolok semmit ebben a temaban neked. :) Csak gondoltam, hatha nem tudod es erdekel.

Előzmény: Törölt nick (17803)