zorki Creative Commons License 2005.02.17 0 0 149

Kovács Béla Sándor

Ha valami egyszer elromlott, akkor az úgy tűnik rossz is marad.

Magam részéről annyit írtam, hogy esetleg félreértettél, érdemes rajta elgondolkodni.

Ebben semmiféle vágás, sem oldal, sem akármilyen nem volt. Írtam valamiféle kommunikációs zavar lehet köztünk, és még azt sem feltételeztem, hogy ezért Te lennél a felelős.Magam részéről sem személyeskedni nem szoktam, sem arra burkoltan rávenni valakit.

Ha eddigi beírásaimból Te ilyesmire következtetsz, akkor tényleg súlyos félrehallások lehetnek közöttünk.

Ha egy ilyen megjegyzésre, hogy esetleg félreértettél, arra következtetsz, hogy nehéz fejű lennél, azzal nem tok mit kezdeni, mert ilyet soha nem állítottam, nem is gondoltam, és nem is utaltam rá. Az én olvasatomban félreértés két nem nehézfejű ember közt is kialakulhat.

Másrészt eszembe se jutott, hogy bárkit is csesztessek, így téged sem.

Nem gondolom, hogy az a csesztetés kategóriája, ha jelzem, hogy valszeg félreértettél. Azt meg végképpen nem értem, hogy ezt miért kellene személyeskedésnek venni.

Arról már nem is beszélve, hogy az egész mostani párbeszéd nem úgy indult, hogy én beléd kötöttem volna. Rögtön hozzáteszem mielőtt félreértenél, hogy ez nem jelenti azt, hogy ebből az következne, hogy azt gondolnám Te kötöttél belém. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni egy állításoddal, hogy nincs olyan: "a jobboldal". Ezt akkor jeleztem is.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (148)