stormtrooper maximus Creative Commons License 2005.03.02 0 0 566

Kérdésem lenne a Tisztelt társasághoz!

 

Ha mondjuk 1610-et írnánk, az ország 3 felé szakadva, akkor mi lenne a hivatalos térkép? Vajon akkor is gondolták (az éppen aktuális világideológia: lásd, mint ma: liberalizmus hatására), hogy ez már örökké így marad. És akik mertek álmodni, ők voltak az irredenták, nacionalisták, fasiszták... stb...

 

Nem azt mondom, hogy szerezzük vissza a területeket, de nem szabad elfeledkezni róluk, főleg, hogy milliónyi honfitásrunk él ezeken a területeken, és mint tudjuk gyakran elnyomva.

 

Ugyhogy szerintem egy olyan ország képviselőjének, aki 1100 év itt próbál TÚLÉLNI a Kárpát-Medencében, igenis történelmi kötelessége ezt tiszteletben tartani.

 

Amit Medggyessy csinált (Koccintani a budapesti román követségen, a román eggyesítés ünnepén) politikailag és történelmileg TELJES MÉRTÉKBEN ELFOGADHATATLAN !!!

 

Magyarok! (És itt értem mindazokat, akik otthonuknak tekintik ezt az országot, vallásra, származásra, és politikai beállitottságtól függetlenül)

 

Tanuljunk már a történelemből!!!

Ne vegyük már készpénznek azt ami kivülről jön.

Nem is olyan régen, a Harmadik Birodalom árnyékában sok okosember meg volt győződve a faj-politikáról és a faj-veszélyről. Mekkora baromság!

Ma meg azt nyomatják (mások), hogy mindenki egyenlő, nem számít sem nemzet, sem vallás, csinálj amit akarsz.

 

Hova fog ez vezetni?

 

Szerintem minden Magyar ember szívét megdobogtatja a Nagymagyarország térképe. Ez nem azt jelent semmi rosszat, legfeljebb összetartást.

 

Én igazán sajnálom azon Magyar honfitársaimat akik ezt nem érzik. Akik valamilyen oknál fogva nem kapták meg ezt otthon, a suliban, vagy bárhol.

Ez egy nagyon szép, csodás dolog: a hazaszeretet!

És akkor tiszta, ha SENKI ELLEN NEM IRÁNYUL!!!!

 

Csak ennyit szerettem volna leírni.

Köszönöm a lehetőséget.