geszthi Creative Commons License 2005.03.02 0 0 567
A tortenelem mabol sem allt ki mint a hatarok ide-oda tologatasabol. Ja, hogy ez mindig haboru miatt lett?

Kell az?! Ha pedig nem mi ertelme az ilyen terkepeknek?

Ha pedig tuudjuk, hogy nem lesz hatarvaltozas(es nem lesz) akkor meg mi a csuda ertelme az egesznek? Szellemi onanizalas vagy mi?


"Ha a románok olyan térképet lobogtatnának amin még nagyobb területek tartoznak hozzájuk itt is lenne tiltakozás, de nem akkora mint náluk, ők meg magas ívből tennének rá hogy mit gondol a magyar. Ezzel szemben nekünk ilyet nem szabad, mert még megsértenénk szegény románokat,"

Nem a tobbsegi magyarok kozepen el 2millio roman, hanem forditva. Konnyu itt hoborogni (pl. mint Bayer), aztan ha meg gond van igyak meg ok a levet ott, mi it jol elvagyunk a biztonsagban.

Es ne gyyeretek azzal, hogy akkor harcolunk es megvedjuk, mert nem fogjuk. Es nm a szoclibek miatt. Lasd az Antall-kormanay sem tett semmit az erdelyi magyar veresek utan.

Illetve ezzel mar a Nagy Fero is lebogott, mikor betelfonaltak neki a radimusoraba, hogy jo, egye-fene o, a telefonalo, benne van, de csak ha Fero kuldi a gyerekeit az elso sorba a Frontra. Aztan csak habogott egybol Fero, hogy hat nem ugy gondolta, ize...

Tudod nekunk van veszteni valonk csak nem a romanoknak....Ok csak nyerhetnek. Sorry, igy alakult a tortenelem.

Lehet reklamalni azoknal akik belevittek az orszagot az 1VH-ba. Hogy azok epp a most ugymond nacionalistak/konzervativok voltak? Biztos veletlen....
Előzmény: Melek Taus (563)