Melek Taus Creative Commons License 2005.03.02 0 0 569
"Ha pedig tuudjuk, hogy nem lesz hatarvaltozas(es nem lesz) akkor meg mi a csuda ertelme az egesznek? Szellemi onanizalas vagy mi?"

 

1.Honnan tudod? 1900-ban ki gondolta volna hogy 20 év múlva ez lesz? Senki. 2.Ennyi erővel egy holokauszt, vagy '56 megemlékezésnek mi értelme van? Szellemi önkielégítés? Nem hinném.

 

"Nem a tobbsegi magyarok kozepen el 2millio roman, hanem forditva. Konnyu itt hoborogni (pl. mint Bayer), aztan ha meg gond van igyak meg ok a levet ott, mi it jol elvagyunk a biztonsagban."

 

Ők is jól elvannak ott a biztonságban. Ők is könnyen hőbörögnek ott. Teszik is a dolgukat rendesen. A magyar kissebbségen meg eddíg is csattant az ostor, és mindíg is fog. Ha szólunk ha nem. Azt meg ugye elég nagy hülyeség állítani hogy azok akik a Trianon szóra rávágják hogy fasizmus meg náci azok azért teszik mert így akarják védeni a kintrekedt magyarokat a megtorlástól!

 

"Es ne gyyeretek azzal, hogy akkor harcolunk es megvedjuk, mert nem fogjuk. Es nm a szoclibek miatt. Lasd az Antall-kormanay sem tett semmit az erdelyi magyar veresek utan."

 

De igen a szoclibek miatt! Ez a népszavazásból is kitűnik! Antall meg tudta jól hogy az első időkben nem szabad tenni semmi olyat amivel ürügyet lehetne adni arra hogy a szovjetek visszajöjjenek!

 

Egyébként meg nem támogatom egy esetleges háború kitörését. Most legalábbis egyáltalán nem. De itt eddíg sem erről volt szó, hanem a megemlékezésről. Olvass csak vissza!

Előzmény: geszthi (567)