adDis Creative Commons License 2005.03.03 0 0 600

 

Szerintem ezt a hírt még szenzációként tálalni is hülyeség, nemhogy megkérdőjelezni annak helyességét! Pont ott van jó helyen, nem? Annyi mindenkit akarnak emlékeztetni az 50 évvel ezelőtt történtekre, mi a magunk részéről meg az 1920-ban történtekre is szeretnénk emlékezni - nem értem ebben mit kéne szégyellni...Ha csak abba belegondolok, hányan meghaltak "ezért az ügyért" - ha hülyeség volt, ha nem - már csak akkor sem lehet "csak úgy elfelejteni".

 

Jó lenne, ha már nem lennénk ennyire gyermetegek a múltunkkal és önérzetünkkel kapcsolatosan!

Remélem, illetve hinni szeretném, hogy a "megvilágosodásunkhoz" nem a hülyéknek kell kihalnia, hogy fel tudják ők is már fogni lassan (valaki mondja már el nekik, hogy minek van értelme és minek nem, hogy mi a hülyeség és a valóban veszélyes között a különbség!)

 

Mikorra lesz végre rendszerváltás a fejekben????

És a lelkekben?

Már 15 év elment az életemből a rendszerváltás óta, emberek!!!!

 

Ha már jólétet nem adtatok (mit is várok, igaz, sültgalambot?), legalább érzelmileg, lelkileg ne fosszatok ki, megköszönném...

 

Szeretném már végre látni, hogy egy nagyon jó baloldali és egy nagyon jó jobboldali kormány között kell választanunk!!!!Utálom, hogy az egyikre rá tudom mondani, hogy teljesen szar, a másikra, pedig, hogy jó-jó, de az is csak félig-meddig!

 

...Persze az is igaz, hogy ameddig ezt el tudom dönteni, könnyen tudok választani is, de ennek szintén csak a rövidlátó ember örülhet!

 

Így további 20 év múlva sem leszünk még (vagy már?) sehol...