Hercegnő7 Creative Commons License 2005.03.25 0 0 1261

Sziasztok!

34 éves vagyok, 175cm magas és általában 50-56 kg. Anno azt mondták, hogy sportoljak, attól erősödöm. Szertornáztam 5 évig, atletizáltam 6 évig, aztán röplabda, kézilabda. Semmi változás. Egy évig rendszeresen, napi négszer jártam konditerembe, és mellette ettem, mint az őrült, és táplálék kiegészítőket szedtem, de a súlyom maradt a régi 48 kg, és csak minimálisan vastagodtam.

Aztám kezdték mondani, hogy majd jön a korral, meg majd szülés után... 27 évesen szültem, és 56 kg voltam, amikor bementem szülni, és 49 kg amikor kijöttem. Ebből 3 kg volt a gyerek. Azóta a súlyom, alkatom nem változik. Ha hízok, akkor hasra. Három hétig szanatóriumban voltam, ahol egész nap pihentem, és csak ettem. 5 kg-ot fogytam!!!! Gy most 50 kg vagyok. Pedig eszem rendesen, és ráadásul nem éppen a legegészségesebb ételeket, és imádom az édességeket. 2 tábla csoki nasinak simán lemegy.

Voltam mindenféle vizsgálaton, az emésztésem tökéletes. Bár vannak napok, amikor 5-6 alkalommal is megyek nagy WC-re. Ez szerintem nem normális, de a doki szerint az.

Alkatilag nálunk mindenki vékony a családban, ilyen géneket örököltem. Szerencsére arányosan vagyok vékony, a férjemnek pl. ez jön be. Ezáltal, hogy vékony vagyok, általában 15 évesnél fiatalabbnak néznek. Pozitívum. Viszont a nyarat én se csípem, mert a lábaim nagyon vékonyak..