MAG-LITE MAGYARORSZÁG Creative Commons License 2005.03.25 0 0 165
Sziasztok,

Ahogy ígértem, röviden vázolnám a részetekre, mit tudtunk meg a MAGLITE várható új termékéről.

A nagy meglepetés: NEM LEDES LÁMPÁT KÉSZÍTENEK!

Az amerkai mágus - Tony Maglica - 15 fiatal mérnök segítségével megalkotott egy teljesen új izzó félét, melyről ódákat zengenek. Tony azt állítja, hogy ha nem bízna a termék sikerében, nem költött volna el több mint 80 millió dollárt a fejlesztésre. Az új lámpákat várhatóan az év utolsó felében dobja piacra a vállalat, mely egybeesik az új gyár megnyitásával. Az új gyárban lényegesen több lámpát tud majd gyártani a MAG.
Jelenleg a vállalat nem bír annyi lámpát gyártani, amennyi igény van rá.

Arról még ne kérdezzetek, hogy mit is fog tudni ez az új termék, mert sajnos nagyon kemély a műhelytitok a cégnél. Olyan infókat is kaptunk, hogy az új izzó féleségből lesz olyan változat, mely a régebbi lámpákhoz is jó lesz.

A MAG elismeri, hogy túlzottan sokáig vártak az új lámpa fejlesztésével, azonban Tony egy valóban jól felismerhető, remélhetőleg sokáig egyedinek számító technikát akart létrehozni. Állítása szerint sikerült.

Összegezve, sok infó még mindig nincs a birtokunkban, azonban arra kell számítanunk, hogy valóban a meglepetés erejével fog hatni az új termék megjelenése.

Üdv,
Gábor