Törölt nick Creative Commons License 2005.04.01 0 0 97

Üdv!

 

Ahhoz képest, hogy 1996-ban töltőtoll lösszeszerelésre embereket gyűjtő első fecskeként (nekem félráon, azaz félig vertek át mert megcsináltam a CB885-ös telefont az irodájukban váérakozás közben ;-) ) működő ifistákat (!) feljelentve egy év után szó szerint azzal zárták le ügyemben(!) a nyomozást, hogy "egyéb, nagyobb súlyú bűncselekmények miatt jelen ügyben a nyomozást megszüntetem" - nos akkor én hajlamos vagyok Papának ELHINNI, hogy igenis parancsnoki utasításra, SŐT  (teszem hozzá) ÜGYÉSZSÉGI UTASÍTÁSRA (akár szóbeli is lehett ha brancsban gondolkozol!) tetet amiket tett. Aztánamikro valakinek az ujjára lépett, felnyomta.

 

Ilyen alapon ma Mo-n minden középtől felfelé álló rendőr, ügyész, bíró (!) de bármely képviselő vagy közszereplő (!) megbuktatható. Nézd a szegedi "álmaffiapert".

 

Sajnos ezen a téren (is?!) szerencsétlen módon utolértük, nemhogy a balkáni antidemokratikus totalitárius diktatúrákat, de az áldemokratikus-fasizálódós-Berlusconis-kettészakadós-maffiásos ITÁLIÁT ráadásul igen erősen hasonlatosan annak 70-es évekbeni önmagához (ha nem elég amostani önmagában).

 

 

ON: ha van konkrét adatod, küldd el e-mail-ben, nem kell személyes adat (bár úgysem adom ki) mert én azért oknyomoznék egy picit!

 

 

Fel a fejjel!

Robi

Előzmény: CeltiC (96)