MAG-LITE MAGYARORSZÁG Creative Commons License 2005.04.06 0 0 210
Szia,

Nos. A D-sek esetében valóban előfordult már olyan eset, hogy a zárókupak teljes becsavarásakor nem világít a lámpa. Ennek egyébként számos oka lehet, de mindenesetre ha behozod a lámpát pár perc alatt átnézzük és ha kell, mint minden esetben díjmentesen kicseréljük a problémás alkatrészeket. Általában egyébként a zárókupak csere a megoldás.

Más: gyakran fordul elő - még a neves elemgyártóknál is - hogy az elemek felső (pozitív) lemezelése nagyon lágy anyagból készül, ezért a D-s lámpa kemény rugója teljesen behorpasztja a pólust, ezekután van hogy csak rázás árán világít a lámpa vagy teljesen vakegér lesz. A megoldás sajnos elemcsere.

Sajnos tapasztalat az is, hogy az elemek gyártása során előfordulnak hibás szériák, melyek bizony még állásukban is hip-hop lemerülnek. Ezért ebben nem tudok állást foglalni.

FONTOS megjegyeznem: mint azt tudjátok a MAG a lámpákra örök garanciát vállal, mely az izzó kiégésére és az elemek kifolyására nem vonatkozik egyedül. Az elemkifolyás esetében pedig sok esetben, bár ez nem publikálják rendesen, az elem gyártója ill. importőre is garanciát vállal a termékére, azaz, megtéríti az elemkifolyás által tönkrement készülék vagy jelen esetben lámpa árát. Ilyen esetben mindig az elem magyar importőrét kell keresni. MÁSIK FONTOS dolog - bár hülyén hangzik - amennyiben a lámpákat hosszabb ideig nem használjátok, vegyétek ki az elemeket belőle, mert bizony legtöbbször ilyenkor szokott megtörténni a baj.

KONKLÚZIÓ: Forduljatok minden esetben bátran hozzánk vagy viszonteladóinkhoz, minden esetben működő, és teljesértékű lámpát fogtok visszakapni.
Előzmény: Magnat (207)