Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 104

 

      Szervusz!

 

Visszaolvastam és a második rész tekintetében visszakozom. Az első részben szerény véleményem szerint annyiban igazam volt, hogy én ugyanazt írtam le más szóval - és amúgy ha én lehüléyzem magam, még nem feltétlen kell eztet fel is használni (már csak emberi tisztességből sem).

 

A diszlexiás jelzőt persze nem bántóan írtam, igaz utólag nekem is "feles" a dolog.

 

 

Szóval - és ha visszaolvasol, szerintem te is meglátod - nem igazán szoktam senkibe belekötni, csak éppen a Te "kioktatásod" nálam nem jószándékúnak monősítettet első körben.

 

 

Javaslom: spongyát rája és ha kijavítasz, nem fogok elenkezni (sőt meg is köszönöm), de ha lehet, Te se minősíts engem. És természetesen én sem várok el senkitől (!) pontosságot (magamhoz mint eleve pontatlan és lexikálisan direkt nem túltöltött ember(!) mérem a többiekete) általában - de ha feldobnak egy labdát... ;-))

 

 

Inkább azt áruld el, hogy Szerinted milyen logika (ütemezés) alapján kérdez rá a GSM operátor vezérlő/admin (?!) rendszere - hosszabban - egy helyben ÁLLÓ ÉS - sem adat sem beszéd sem egyéb forgalmi esetre értve - nem forgalmazó TE esetén, azaz ekkor milyen sűrűsééggel végez UL-t?

Mert gondolom ilyenkor valami kvázi off-line supervisor nyűgje az adminisztárció ahonnan aztán lekérdezi a hívásvezérlő rendszer az adatot amikor kell neki... (legalábbis nekem, mint alközponti sw-ek írójának és rendszerek egyik kidolgozójának ez lenne a logikusabb megoldás)...

 

 

ÉS nagyon érdekelne, hogy ezek szerint Te oktatóként működsz avagy valóban vállalsz oktatást (nem feltétlenül érdektelenül kérdezem!) vagy csak hülyültél?!

 

Üdv és köszi türelmed!

Robi

 

Előzmény: Aksi (100)