sajo11 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 349

Sziasztok!

Ikeás konyhabútort szeretnék összerakni. Pár kérdésem lenne, amikben minden segítséget köszönök. Köszi!:-)Főként konkrétumokat szeretnék):

1. Bementem a praktikerbe, hogy vegyek megfelelő tipliket a felső szekrénysor rögzítéséhez. Hát szakmai hozzáértés nem volt. Szal tud vki egy jó barkács boltot, ahol tudnak segíteni, tanácsokat adni ("Mekkora és milyen tiplik kellenek a 10 ytong falhoz?, Hogy oldjam meg, hogy a felső szekrény teteje is a faltól egy csempe vastagságnyi távolságra legyen, mert a csempézés belóg alá, de csak egy sornyit?"...) Jó barkácsbolt kerestetik (gyakorlatilag mindegy hol - Bp-en -, de Kőbánya van közel hozzánk!

2. Munkalapok egymáshoz illesztése. Ikeás, fa (bükk színű) munkalapot vettünk. Az illesztéshez csak szilokont javasoltak, de én szeretném kicsit stabilabban megoldani. De nem szeretném a munkalapot lecipelni az emeletről (a liftbe nem férbe). Szal van vmi javaslatotok? Alúlról össze tudnám húzatni valahogy?

3. A mosogató kagyló (fém) kivágása, hogy a csapot rá tudjuk tenni. Mindenképpen a speciszerszám kell hozzá? Ha igen, azt hol szerezzek? Praktikerben, Ikeában nincs. És amúgy is kb 8 ezer Ft.  Lehet vhol kölcsönözni? Vagy a mosogatót vigyem el vhova (hova?)? Vagy marad a kifúrás és a reszelés?

Előre is köszi (r_bendegúz - Neked külön)!;-)