Regős Judit Creative Commons License 2005.05.06 0 0 576
Kedves Sorsikaaa!
Teljességgel jó helyen jársz. Kérdésed minden szempontból megértő fülekre talált. Egyrészt, mert, mint magán ember maximálisan megértelek. Pár hete én is pont így éreztem. Tudom mennyire rossz és gátló hatással van az emberre ez. Kéne egy kis elem csere. Ebben is szíversen segítek. Persze, hogy ne csak általánosságokban tudjak fogalmazni, szükségem lenne egy pár információra Rólad! Arról, hogy hogy élsz, mint élsz? Mi fárasztott el ennyire?
Addíg is hagy mondjam el, hogy az általános lemerülésnek nagyon sok oka lehet, különösen így tavasszal. Ha már felismerted a tüneteket, először is gyorsan utalj ki magadnak egy kis pihit. MInden áron! Itt most nem feltétlenül anyagiakra gondolok. SEgítség, lemondás, munkahelyi hiányzás, rendetlenség hagyás, ilyesmi. Lehet, hogy ha egy kicsit távolabbról látod a dolgaidat, már jobban fogod érezni magad! Sokszor amikor az ember túl fáradt, olyan dolgokat is megoldhatatlannak vél, amiket, ha nem ilyen állapotban lenne sec-pec megcsinálna. Kimerülten egy értelmetlen vitába is hamarabb belekeveredik az ember és ez csak tovább fárasztja, leszívhatja az energiáit. Fontos, hogy ne most kezdj el az élet nagy dolgairól filózni, mert az úgysem vezet most sehova, maximum oda, hogy nem vezet sehova, de ez butaság!
Remélem soraimban találtál valami használhatót, addíg is, amíg többet elárulsz magadról, és akkor célzottabban tudok segíteni neked, feltölteni a megküzdési eszköztáradat!
üdv: Judit
Előzmény: sorsikaaa (575)