Mijo Creative Commons License 2005.05.25 0 0 274

 

De itt van az alabbi csudaleny keblesbaratja is, melynek most L4U58U8 nicken jegyzett okossagat idezem be.

 

L4U58U8 válasz | megnéz 2005.05.25 10:48:42 (36399)

Jaj, Kilroy, ne csináld! 1) Tudható, mert ott van a bemutatkozásában. 2) Az ismert nickjeivel sehova nem írhat, mert azok a ketrecére klubfórumára vannak korlátozva.

Előzmény: Kilroy (36398)

 

Mint koztudott, e nickkel torteno azonosulas bosz tagadasaval bukott be latvanyosan a moderalas cimu topicban a legkedvesebb alacsonyregszamostok, ugyano leli oromet abban, hogy figyelemmel kiserve klubforumunk tartalmat, rendszeresen tippeket ad moderatoraidnak, melyek dobbenetes modon ugy tancolnak, ahogy ez az onkentes moderator futyul.

Mivel kerni barmit is felesleges, en telleg nem tudok mast javasolni neked, mint azt, ha ennek ekkora reputacioja van meg mindig mindazok ellenere, melyek hozza kotodnek az elmult evek viszonylataban, hogy add at neki a jogart, es hadd huzzunk el a budos valagba az Indexrol egyszer s mindenkorra parezren.

 

Tudniillik, toled meg nem volt szerencsem megtudni azt, milyen oknal fogva nem all modomban irni a klubforumon kivul sem a Mijo, sem a Muity Mijo nicknevemen, de ez a halalomra folyamatosan vagyo exmodera van olyan jolretesult, hogy tisztaban van a velem kapcsolatos dolgokkal.

 

Na most akkor hogy van ez? Az Epiteszben toled szerez tudomast mindezekrol, es ugatja ki indiszkret modon, vagy pedig talalt meg toled is okosabb Indexest, ki ellatja ot autentikus informaciokkal?

Olyan jo lenne, ha egyszer vegre mar en is tisztan lathatnek.

Egyebkent ennek a javaslatara tortent legutobbi vegtelenul snassz torlestek a klubforumban csak egy valamit bizonyit: megsem fikcio az, amit ezzel kapcsolatban eloadtam neked. Talan nem is Rejto Jenorol kene szobrot allitanotok :(((...., mely anyagara lennenek konkret tippjeim.