Sony Creative Commons License 2005.06.19 0 0 628

Szia Judit!

 

Köszönöm a választ! :)

Az önmagát beteljesítő jóslatokat sajnos ismerem. Sajnos nem az anyósom, az anyukám véleménye volt ez. Neki egy hetes kemény odafigyeléssel sikerült elérnie azt, hogy Mandula átessen a küszöbön, holott itthon még soha nem esett át, sőt, pici korától kezdve profin átlépett rajta, négykézláb, totyogva, futva. Itthon szerencsére most sem esik el :) De tudom, hogy léteznek az önmagát beteljesítő jóslatok, próbálom is magyarázni anyunak, ha úgy kezeli a babát, mint egy kis bűnözőt, akkor az is lesz, ráadásul pedig nem fogja szeretni. Ő mindig azzal válaszol, hogy bezzeg én soha nem voltam ilyen, és hogy rossz szülei vannak ennek a gyereknek, hogy nem párnázák ki a kicsi életét szabáyokkal. Mindegy, mindenki úgy csinálja, ahogy meggyőződése, hogy jó. Én pedig próbálom nem hagyni magam, hogy belémbeszélje: rossz szülő vagyok.

A zenével kapcsolatban én is remélem, hogy ez az érzékenység csökkenni fog :) Lehet, hogy a férjed fuvolázott a Varázserdőben? Nagyon szép volt, eltekintve attól, hogyha a közelben voltunk, az elejétől a végéig bőgtünk :) Te mit csináltál? Hátha emlékszem rád is! :)

Egyébként jövő héten biztosan nem megyünk, mert Balatonozni fogunk, de utána újra elnézünk, és azt csináljuk egészen pontosan, amit a baba akar :)

 

Sony

Előzmény: Regős Judit (625)