hrabovszki Creative Commons License 2005.07.01 0 0 4326

akkor biztos nem fogtok kedvelni de nem osztom a véleményeteket.Én ahogy néztem ezen mérközéseket teljesen más benyomásom volt.A Suns elleni derbiken mondjuk én magam is meglepődtem,mert nem számítottam erre a spurs reakcióra,holott biztos voltam benne hogy söprés-körüli győzelmet aratnak.

A Detroittal szemben viszont nem ez a véleményem.Mikor szorított a Pistons elléptek ugyan többször is,de csak akkor mikor ténylegesen ők vezettek.Az első két meccs az övék volt kétségtelen,bár meglepett volna ha nem így van az ő hosszú pihenőjük és a Pistons 7-es szériája után.A 3. 4. meccs már ugye messze nem,az 5.végén pedig olyan tanácstalanság ült ki az arcokra hogy egy Horry nélkül sehol se lettek volna.Jó persze Horry is Spurs játékos-és bár én külön univerzuminak tartom-és jó helyen dobta a kosarakat,de én a Spurstől és különösen a TD-TP-MG triótól vártam e nehéz pillnatokban a megoldást.

Nem arra gondoltam mikor azt írtam hogy.... ,hogy tényleg nincs fegyverük erre vagy arra.Azért írtam és úgy írtam hogy a kulcspillanatokban szinte elfelejtik minden tudásukat és egymást nézve ,várják hogy valaki megoldja a helyzetet.És ebben nagyon sokat segített a Pistons a végén,sorozatos rossz védekezéssel és rossz kilépésekkel,lekettőzésekkel.

Ettől függetlenül a legjobb csapat nyerte meg ezt az izgalmas döntőt és abajnokságot is minden tiszteletem az övék.Ebben az idényben nem volt jobb csapat,ahogy az elejeén mondtam én őket és a Pistonst vártam a döntőben.Csak kicsitt furja az oldalamat hogy vajon hasonló kezdőlépésből(egyformán kipihenten) vajon hogy végződik ez a felállás......

Előzmény: Ciani (4325)