Allesmor Obranna Creative Commons License 2005.07.01 0 0 140
Sziasztok!
Ma néztem meg, tényleg nem vetítik itthon felirattal?

Más.
A történettel nincs baj, én már vártam egy ilyen "kisember vagyok aztán rámszakad az ég" jellegű ufóinváziós filmet.
Ne várjunk ennél nagyobb történetet, de azt se feledjük el, hogy ennél jobb, vagy kezelhetőbb befejezést nem érdemes kitalálni, mert minden ilyen filmben az idegenek akkora számbeli/technikai fölényben vannak, hogy sohasem vesztenének.
Ez olyan mint más filmekben,mikor a gonosz abba a hibába esik, hogy hosszasan ecsetelgeti őrült tervét, ahelyett, hogy egyszerűen végezne a főhőssel. Aztán mindig elbukik.
Ha megfigyelitek, a földönkívüliek mindig adnak esélyt arra, hogy az emberek összeszedjék magukat, vagy még legyenek annyian, hogy a végére győzelemként fogják fel a megmaradásukat.
Nos ebből a szempontból nem is volt annyira rossz ez a film, hiszen itt ez szerencsésen lemaradt, fogalmunk sincs mi lesz a megmaradottakkal...

Egy bakit vettem észre, ez nem logikai, én azokra nem térek ki, hanem jótékonyan az idegenek tőlünk teljesen idegen cselekvésének tudom be. Így egyszerűbb.
Az elején, mikor megmozdul a föld és Cruise, meg a többi ember hátrálni kezd, TC simán elviháncol a többi statisztával...
Jól elszórakozhattak valami fárasztó poénon amelyiket az egyik elereszthetett, biztos sokadjára vették fel ezt a jelenetet, nyilván trükkök nélkül.