Coke Girl Creative Commons License 2005.07.05 0 0 8

Kedves vagy, hogy felajánlottad, de én is jogi végzettségű vagyok, és az angolt is felsőfokon bírom, úgyhogy pont ezért vagyok kiakadva, mert tudom, hogy mit írtak, és tudom, hogy mit próbálnak megetetni velünk.

 

Az utazás egyébként kb- úgy nézett ki, hogy egy GreenLines nevű társaság 17 fontért juttatott el minket Lutonról Londonba és Londonból Lutonba. (Még ennél is drágább lett volna, ha külön vásároljuk meg oda és külön vissza.) Reggel érkeztünk Lutonra, egy órás busz út volt Londonba a metróig, de hazafele már este jöttünk VOLNA, a délutáni forgalomban már 2 órás volt ugyanaz az út a busszal.

A metronál tett ki minket, a Baker Streeten, visszafele kb. 10 percet gyalogolni kellett a tube-tól a kijelölt megállóig.

A buszok egyébként 20 percenként, hétvégén félóránként közlekedtek.

 

Szerintem semmiképpen nem éri meg, ezt a 17 fontot mindenképpen hozzá kell számolni a repülőjegy árához, mert az utazás része. Ráadásul sokkal de sokkal lassabb is, mint pl. a Heathrow-ról, ahol már rögtön a tube-on vagy. És a metróért nem 17 fontot fizetsz, hogy az 1. zonáig bevigyen (ott a metro zonákra van osztva, külön tarifával)

Előzmény: HA-LCV (7)