BJani Creative Commons License 2005.07.05 0 0 29

Szia Coke Girl!

Tényleg nem lehetett egy rózsás helyzet amibe kerültél, de azért szerintem kár általánosítani. Példának okáért Lutonból/ba jár az Easybus is (1-6Ł egyirányba), és igaz, hogy csak egyszer volt szerencsém utazni vele, de nem volt az út egy óra (a csávó érzésre 130-140-nel ment a Mercedes Sprinterrel az autópályán). Teljesen korrektek voltak.

Szerintem mi magyarok, mivel itt nálunk nincs liberalizálva a közlekedés, nem igazán vagyunk képesek átlátni az ottani sokkal nagyobb választási lehetőségeket.

Másik példa: London Gatwick és a Viktória stn között szinte mindenki a Gatwick Expressel utazik, mert az van mindenütt hirdetve. Pedig ott van a Southern is, 12 helyett csak 8Ł egyirányba.

Sajnos Wizzel még nem utaztam (nekem túl drága), de a Skyt és az Easyt próbáltam. Mindkettő teljesen korrekt volt, a Skynál 24k-ért, a Easynél 14k-ért vettem a jegyet.

A jövőben is nyugodt szívvel utaznék velük.

Én azt tanácsolnám neked, hogy ne add fel, mert a papír alapján, ha jól értem, neked van igazad. Kedvesen, de azért határozottan lépj fel, és "hajtsd be" a pénzed, vagy legalább valami kártérítést.

Előzmény: Coke Girl (26)