Devil 505 Creative Commons License 2005.07.06 0 0 39

Pedig csak a fuvarozási feltételeket kellett volna elolvasniuk...

 

Jelzem magam is aggódtam egy kicsit Londonban, de nem a légitársaságon miatt. Az első vonat 6:02-kor ment (volna) a Thameslinkről Lutonra. Odataxiztunk, ami baromi drága, viszont a járgány nagyon dögös, kár lett volna kihagyni. Az állomás még zárva volt, de a közeli transzvesztita klub távozó törzsközönsége gondoskodott a látnivalóról, bár a Londoniaknak már fel sem tűnt.

Nos az volt az első vonat, és az érkezéséhez 6:02 helyett 6:45 volt kiírva. Ez később 6:15-re módosult majd 6:14-kor ismét 6:45-re. Ezzel még éppen elértük volna az indulás előtti  40 perces check-in zárást, de a vonat végül 6:30-kor begördült.  Emlékszem, hogy a hangosbemondó kb. 6:20-kor jelezte, hogy nem jön a vonat 02-kor, ha az addig még nem tűnt volna fel senkinek. Mellékesen megjegyezte, hogy az állomás egész területén tilos a dohányzás. Ezt a helyiek úgy reagálták le, hogy rágyújtottak, mondván a vasút ne a dohányzással foglalkozzon, hanem küldje a vonatot! Gyakorlatilag az egész állomás a Lutonra utazott volna és már szerveződtek a csoportok a taxibérlésre.

Végül simán elértük a gépet. A miénk előtt 10 perccel indult a varsói WIZZ gép. A check-in dolgozói majdnem könyörögtek a hiányzó két utasnak, akik kitartóan álltak a budapesti sorban, hogy ugyan fáradjanak már át....

 

Szóval mozgalmas reggel volt. Hajnali taxi, támolygó transzvesztiták, késő vonat, idegeskedés. Csoda, hogy elaludtam hazafelé?

 

:)

 

Előzmény: Vgyuri (37)