Devil 505 Creative Commons License 2005.07.07 0 0 44

Jó reggelt Coke Girl!

 

Bár megfogadtam, hogy nem kezdem Coke-kal a napot, inkább rostos gyümölcslevet iszom, mégis hozzászólnék megint :).

 

Lehet, hogy Luton nem Soroksár-külső távolságára van a belvárostól, de pl. London mérete a duplája Budapestének.  Mások a léptékek, ott ez nem számít extrém távolságnak.

 

Én pl. úgy jutottam el Londonba, hogy Rómába repültem előtte, London nem volt betervezve. A májusi római jegy két hónappal (márciusban) előre foglalva volt 22000,-Ft, illetékkel, üzemanyag pótadóval, és avagy ötféle egyéb illetékkel. Egy utazási irodában foglaltam le és vagy szimpatikus voltam, vagy nagyon unatkoztak, de tény, hogy felajánlottak egy londoni utat, úgy, hogy csak az egyik felét fizessem ki. Csapdaszagot szimatoltam, de semmi nem volt benne. Az odautat kellett kifizetni, azaz 11500,-Ft-ot (illetékkel, üzemanyag pót...............stb.). Annyi volt a kikötés, hogy június 30-ig le kell repülni. Lerepültem. Ja, a visszaútra lehetett választani a reggeli és az esti gép között.

 

Ismételten csak azt tudom mondani, hogy az átszállás nélküli utaknál jó alternatíva a fapados, csak alaposabb tervezést és odafigyelést igényel, mint egy hagyományos, mert valóban nem mind arany ami fénylik!

 

Na, mára bölcs is voltam, megyek dolgozni.

 

Üdv: Devil

 

Ui: A hagyományosokra valóban oda kell figyelni, mert próbálnak lépést tartani a fapadosok áraival és néha meglepően jó árakat kínálnak. Zárójelben megjegyzem, hogy kínálnak, mert mire eljutsz a foglalásig, addigra kiderül, hogy csak amíg a készlet tart, korlátozott számban, stb, stb.

Előzmény: Coke Girl (42)