Beebite Creative Commons License 2005.07.08 0 0 97

öööö, azért én ezzel nem értek egyet.

Az, hogy mi speciel pont répacukrot eszünk, az egy dolog. De a répacukor egy gyümölcscukor és egy szőlőcukor molekula édeskettese, vagyis ilyen formában természetes. (Metanol sincs köztük:))

A cukorral kapcsolatban azt szokták huhogni, hogy hát ugye a cukorgyártás a legdurvább vegyi folyamatok sorozata, méghozzá nem gyógyszerkönyvi tisztaság mellett.

Na persze nem lehet manapság minden ilyesmi infóval törödni, valahova le kell tennünk a kekszünket, és akkor az van. A cukorról pl. mondhatjuk azt, hogy a szervezetnek ilyen egyszerű szacharid formájában nincs rá szüksége, hiszen más szénhidrátokból előállítja, vagyis minden deka cukor tök felesleges plusz kalória. Dehát akkor hol marad a dobos torta élvezete?:))

Előzmény: bigfatzero (96)