pasa_ Creative Commons License 2005.07.15 0 0 285
>Hogy amint írtam ugye kijöttem a moziból és végignéztem az arcokat. Mert tudtam mit fogok látni. Ez sem gondolkoztatja el az embereket.

De min is kellett volna elgondolkodni azon kivul hogy hogy szikerult ezt a %#$%@#$ osszehozni akkora adag eroforrasbol?

Ja, bocs altom irtad masutt:

mondanivalót nézzétek. Amikor kijöttem a moziból a barátnőmmel mindketten ki voltunk borulva. Körülöttünk viháncoltak az emberek és már nem is érdekelte őket az egész. A film azt mondja,hogy az emberiséget bármikor érheti egy ilyen támadás.

A-ha. Nekem van otletem miert nem gondolkodtak el ezen az emberek: ok nem a mozibol ertesulet errol a lehetosegrol.

Mellesleg ehhez a mondanivalohoz eleg lett volna egy 10 mp-es kisfilm vagy rajzfilm, megy az ember az utcan, es a fejere esik egy tegla, RIP.

Normalis ember szvsz tudja hogy ez lehetseges de nem foglalkozik vele, mert minek.

> És nagyon tetszett a filmben az amikor az emberek egymásnak estek. Azon a részen kéne elgondolkodni.

Ja, en elgondolkodtam rajta meg ott es akkor. Az jutott eszembe, hogy osszekevertek a bulit angliaval ahol az emberek kulturaltan beallnak a sor vegere es varnak, johet akar a tornado.
Amerikaban meg nem csak TC-nek van pisztolya hanem szinte mindenkinek, es mire odaert volna mar reg halomra lotte volna magat a tomeg.

A foszerplo nem volt egy IQ bajnok, de vegig hajtogatta hogy nehogy az emberek meglassak a mukodo kocsijat -- aztan beleautozott vele a legnagyobb tomegbe, termeszetesen, es meg csodalkozott is hoyg mi fog tortenni. Valami alapokat azert illene eldonteni a szereplok tudasaval es gondolkodasaval kapcsolatban nem pedig lengeni annak megfeleloen hogy milyen effekteket kell bemutatni egy okvetkezo jelenetben.

>Barmok vagyunk. ...

Ez igy van, de hadd feltetelezzem hogy te sem ebbol a filmbol jottel ra erre, akkor meg? Es a film eleg pocsekul mutatta be mind az embereket mind az alieneket, akik meg annal is nagyobb barmok lehetnek ha minden lukat feloraig vizsgalnak, de abban az egyben ahol sokmerfoldes korzetben van harom idiota nem talalnak semmit, aztan pont oda egy csomo a legenyseg is kiszall mokazni.
Előzmény: slynus121 (181)