belepofazok Creative Commons License 2005.07.18 0 0 302
Ide is beírom:
Aki éppen fontolgatja, hogy elmegy megnézni a Világok harca c. filmet, az még most tegyen le róla...

Egy-két jelenetét leszámítva ritka nagy szar a film.

Zilált család hős apával, hős amerikai érzelmű fiúval, tízéves aranyszőke kislánnyal újra egymásra talál. Mellékesen közben négylábú lépegetős szarokból űrlények széjjelkúrnak mindent ami él, mozog, ember gyártotta, kivéve, ha ő a főhős, a főhős családja, vagy éppen az autó, amiben a főhős ül...

Mialatt az idegenek száz méter magas lépkedő tornyokból lézersugárral porlasztják széjjel a sikoltva rohanó emberek százait, azalatt hős apuka lelkére beszél a fiának a csatamező közepén.

Majd nemsokára, amikor a kislánynak kell adjunk leckét valamilyen emberi érzelemből, akkor az addig zajos csatamező elcsendesül. Lecke végén újra lövöldözés hallatszik.

Hányás. És nem csak az én véleményem. Ahogy jöttünk ki a moziból, többen is fogták a mobilt, és elkezdték szidni a filmet valaki másnak...
Nyálas dráma, debilis amerikaiaknak való arra, hogy némi hazaszeretetre tanítsa őket... Realitás 0. Annyira szar volt, hogy figyelmemet inkább a háttérre koncentráltam, hátha észreveszek egy-két forgatási hibát. Filmes bakik c topicban olvashatók.

Szummáznám a véleményem:
I want my money back.