shane1 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 29

Az electroluxon kívül minden honlapot megtaláltam :-)

Nem sűrgős, jelenleg van más törleszteni valóm, de most egy picike zanussim van, ami állandóan jegesedik, mivel kénytelen vagyok szegényt a picike spájzban tartani, meg az a fajta, amiben egyben van a fagyasztó, billenő ajtóval, ergo tök jó, hogy  van, csak ha a fagyasztóból kell(ene) valami akkor előtte olvasztgatni kell, mivel általában nem lehet lenyitni az ajtaját...Ezért szeretnék másikat, ja meg ugyan nem vagyunk sokan (remélem ez azért változni fog) de ez a hűtő nagyon picike. Ráadásul idétlen mert szinte le kell hasalnom, hogy lássam mi van benne, főleg a havi nagybevásárlás után.

Viszont mint már írtam max. 170 cm fér be és sajnos az ilyen picikben nem nagyon van  no frost-os (amelyikben van, arról meg kiderült, hogy a fagyasztóra nem  vonatkozik)

Valaki valamelyik márkára írta, hogy 3-4-esen kell járatni, hogy olyan idő legyen benne mint ezeknél egyesen.

Ezért szeretnék én is tanácsokat kapni, mert ez a hűtő dolog olyan mint a mosógép. Az ember szimpátia alapján dönt, de nem tudja megnézni működés közben, hiába nézi meg az adatlapot, meg hiába A kategóriás, ha tényleg magas fokozaton kell járatni.

 

Úgyhogy én továbbra is várom a gyakorlati tanácsokat.

Neked milyen hűtőd van?

Előzmény: t3v3d3s (25)