cheshirecat Creative Commons License 2005.08.10 0 0 115

Nem hiszem, de aki itt van azok közül majdnem mindenkinek van :), én spec. nem ezért nem tartok kutyát, de most nem akarok belemenni állatjogi kérdésekbe! :)


"sztem egy olyan szervezet aki beallt egy bizonyos rendszerre nehezen birja mar a valtozast..."
Ez nekem kicsit sántít, ugyanis azt a bizonyos rendszert is te magad alakítod ki magadnak, elhatártozás kérdése, hogy változtatsz-e rajta és azért ez a változás egyáltalán nem drasztikus. Korábban is írtuk már, hogy lazán kell venni (persze nem túl lazán), előbb-utóbb úgyis a magad ízléséhez alakítod a dolgot. Ez nem olyan, mint azok a diéták, amikben csak 1 táplálékcsoportra korlátozódnak, mert az tényleg egészségtelen, vagy azok, ahol grammra pontosan megvannak szabva az étkezések adagjai és még tartalma is - az nekem személy szerint nonszensznek tűnik és még ráadásul az elejétől fogva elveszi az ember kedvét az élettől...

Ebben viszont a 4 nap alatt mindenféle táplálékot magadhoz veszel, amire a szervezetednek szüksége van. Sokkal ésszerűbbnek tűnik, mint bármi más módszer.

És ahogy mondani szokták: szokás kérdése az egész. De mindenkinek a saját döntése, hogy tesz-e valamit az egészségéért - ez a módszer nemcsak fogyókúra!

Előzmény: CornFake (111)