Gerenda Creative Commons License 2005.08.19 0 0 69
Van egy olyan érzésem, hogy Révész Sándor (és meg nagyon sokan) egészen hihetelen módon meg fognak lepődni.

Egy ideje számámra egyre erősebb az a látszat, hogy a baloldali és liberális tollforgatók egyik jelentős közös jellemzője az, hogy az általuk létrehozott szövegek, urambocsá' gondolatok az életben tökéletesen használhatatlanok. Ezek az emberek teljesen elvesztették a kapcsolatukat az élettel (itt: a magyar közállapotokkal), lövésük sincs arról, hogy mi történhet, mi történik meg.

Ebben a konkrét esetben szeritem az várható, hogy RS (és még sokan) a fejükön állva búgócsigázhatnak az ORTT előtt a macskaköveken, Orbán kormányzó parlamentje egyszerű többséggel létrehozza majd ezt a sajtókommandót vagy mi a sz..t, és ez a demokratikusan összeállított egypárti megbélyegzőtestület minden áldott nap erkölcsileg földbegyalázza majd RS-t és többi "retrográd" firkászt, a legyalázásokat pedig szépen lefűzik a megfelelő dokumentben, és a kormányzó sajtója szogosan, naponta lehozza majd, hogy már megint megbélyegezték az erkölcstelen komcsikat stb.

Közben RS tovább pöröghet a világon mindenhol, de semmit sem tehet majd az ellen, hogy naponta legyalázzák, "demokratikusan", és ráadásul "törvényesen" agyagba döngölik. (Persze, hiszen simán hoznak egy feles törvényt a legyalázási jogról.)

Abszolút nem számít, hogy Pálinkás mit mond a témában, vagy mit ír a Szentséges Terv - az agyagbadöngölő bizottság felállítása a lényeg. És nincs semmi, ami ezt megakadályozhatná.

G
Előzmény: Kagakusha (68)